Arcticolumn 1

Geplaatst op 20/01/2021 door Jack

Covid, Corona, mondkapje, inenting, RIVM, OMT, Rutte, De Jonge, avondklok, enzovoort. Er is al zoveel besproken rond deze surrealistische crisis. Eigenlijk had ik nu als vertegenwoordiger van de organisatie Arctic Challenge 2021 terug moeten zijn van ver boven de Poolcirkel. Samen met collega Chantal hotels checken, teams ontvangen, arctische activiteiten begeleiden, mooie gesprekken met de teams voeren, genieten van de overweldigende natuur en vooral veel lachen.

Helaas is het anders gelopen. Eerst de Arctic uitstellen tot eind maart om vervolgens toch het besluit te moeten nemen om geheel te verplaatsen naar 2022.

Vanzelfsprekend een grote teleurstelling voor alle teams en de organisatie. Maar, misschien vreemd om te zeggen, er zit ook aan positieve kant aan dit besluit. Het organisatieteam is zeer onder de indruk van alle positieve reacties vanuit de teams. Veel begrip en van geen enkel team een onvertogen woord. Alle deelnemers zijn akkoord gegaan met een verplaatsing naar 2022. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijke Arctic Challenge!

Ik ga er altijd vanuit dat er een zekere warmte in het zaken doen moet zitten. Het is dan ook zeer mooi om de reactie van alle teams op deze manier te ontvangen.

Wij gaan volop aan het werk om iedereen een perfecte Arctic Challenge te bieden. Nu maar hopen dat er in ieder geval deze winter een beetje sneeuw in Nederland gaat vallen.

Blijf gezond allemaal!!

Advertentie