Fresia Cousiño Arias gaat de Arctic Challenge presenteren op RTL7

Geplaatst op 08/01/2017 door JackFresia Cousiño Arias (Amsterdam, 10 april 1991) is presentatrice, host en ambassadrice.

Ze begint op 16-jarige leeftijd als special reporter bij TMF Reaction met een wekelijks item over het EK voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. Fresia, geboren op 10 april 1991 in Amsterdam, haalt in 2009 haar havo-diploma en gaat daarna naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Tegelijkertijd begint ze met het presenteren van ‘De ballen’, een kinderprogramma over Eredivisievoetbal op Nickelodeon.

Na twee succesvolle seizoenen stapt ze in 2011 over naar DisneyXD. Hier presenteert ze drie seizoenen het programma ‘Jonge Leeuwen’. In 2013 rondt ze haar studie af en gaat ze als freelancer aan de slag bij Ons Oranje, een online media platform van de KNVB. Fresia presenteert daarnaast verschillende jaarlijkse evenementen als ‘de Sportiefste Scholenverkiezing’ en ‘de Amsterdamse Olympische dagen’. Ook is ze host en ambassadrice bij diverse evenementen van de KNVB, ING en Players United.

Op dit moment presenteert Fresia het programma Ajax TV Kick Off, een voorbeschouwing op de thuiswedstrijden van Ajax, live vanuit de Amsterdam ArenA. Hierin schuift een prominente Ajacied een half uur aan om vooruit te blikken op de wedstrijd. Ook de hoofdtrainer van Ajax, Peter  Bosz, schuift elke uitzending aan om de opstelling en bijzonderheden te bespreken. Op RTL 7 presenteert ze de RTL Sport Update samen met 3 andere presentatoren. Dagelijks wordt de RTL Sport Update 2 keer uitgezonden.

Fresia is spontaan, flexibel en een tikje brutaal met een natuurlijke en eigen manier van presenteren. Ze is een groot sportliefhebber en zelf fanatiek beoefenaar van diverse sporten.


Advertentie