Kick-off Arctic Challenge 2022

Arctic Challenge Tour Meeting d.d. 13.11.2021

Rijden jullie met sneeuwkettingen of spikes? Kan de ingebouwde Track & Trace gaan storen op onze boardcomputers? Is de eerste etappe écht rond de 3.000 kilometer? Wat nemen jullie mee aan voedsel in de auto?”

Vragen, vragen, vragen. Spanning, onzekerheid, niet weten wat er komen gaat. Je merkt dat de 43 teams er al volop mee bezig zijn, met hun Arctic Challenge Tour 2022. Van 8 t/m 16 januari.

Een trip naar het noorden, naar de sneeuw, daar waar de temperatuur kan dalen tot -35 graden. Daar waar het in januari maar een paar uur per dag licht is. Rijden onder erbarmelijke omstandigheden, aan de hand van coördinaten en opdrachten die de deelnemers slechts enkele uren voor uitvoering ontvangen.

Maar één ding wordt ons al snel duidelijk, tijdens de eerste meeting op de vliegbasis Twente. Deze jubileumeditie, de 20e editie van de Arctic Challenge Tour, gaat een succes worden.

Wat een stoere kanjers, wat een enthousiasme, wat een blijde gezichten. 87 Deelnemers, 7.000 kilometer, negen dagen en acht nachten samen. In weer en wind, in voor- en tegenspoed. Yes, wij hebben er zin in en gaan ervoor!!! Benieuwd naar de sfeerplaatjes van de eerste meeting? Check dan de foto’s van Jeffrey Vlietstra!

Organisatie Arctic Challenge Tour

Advertentie