Sponsoring

Een evenement als de Arctic Challenge kan niet tot stand komen zonder sponsors, maar wij hebben onze sponsoren ook iets te bieden.

De Arctic Challenge is al van 2002 actief , dus niet bepaalt een eendagsvlieg, de organisatie heeft een vaste kern van medewerkers welke jaarlijks een spectaculair evenement wegzetten.

De media(krant, radio, TV) aandacht zien wij elk jaar groeien, en zeker de social media heeft daar de laatste tijd veel aan bijgedragen.

Veel deelnemers rijden voor een eigen goed doel , wat wij overigens zeer toejuichen, en indirect sponsort u al deze goede doelen. Want hoe meer exposure de Artic Challenge heeft hoe meer aandacht deze individuele goede doelen krijgen en wij constateren dan ook dat de opbrengsten voor deze goede doelen alleen maar toenemen.
Daar kunt u aan meehelpen.

Wat hebben wij te bieden :
Er zijn diversen standaard sponsorpaketten die variëren van naamsvermelding op de auto’s, website en spandoeken en vermelding in de reclameblokken in het TV programma bij RTL7.
Sponsoring op maat is echter het meest toegepast.

Graag komen wij met u in een persoonlijk gesprek in contact om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ons bereiken via organisatie@arctic-challenge.nl of bellen met Jack Martin tel 06-53170188 of Ronald van de Laarschot tel 06-55814994.


Advertentie