fleetcomplete

Fleet Complete Toen de organisatie van de Arctic Challenge Tour in 2015 op zoek ging naar een leverancier voor rittenregistratie kwamen zij bij Fleet Complete uit. Het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke systeem van Fleet Complete was de beste keus op het gebied van efficiëntie en nieuwe mogelijkheden.

Fleet Complete deinsde natuurlijk niet terug voor de mogelijkheid om zo’n mooi event te sponsoren. Uitdaging, teamwork en prestatie in moeilijke omstandigheden zijn waarden waar Fleet Complete zich erg goed in kan vinden. Ieder jaar wordt er dan ook naar uitgekeken om met dit event weer te sponsoren.

Fleet Complete, wereldwijde leverancier van IoT oplossingen voor wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers, sponsort de Arctic Challenge tour met het Fleet Tracker systeem. Fleet Tracker wordt ieder jaar ingebouwd in de voertuigen van de deelnemers en levert real-time inzicht in de bewegingen van de voertuigen op de kaart. Daarnaast kan er door middel van de rapportage van Fleet Complete een puntentelling toegepast worden op basis van 100% feitelijke data. Data verwerking is voor de backoffice van de Arctic Challenge ineens een fluitje van een cent.

Advertentie