Koelplan

Koelplan Airconditioning & Warmtepompen bestaat sinds 1 januari 1995. In de tijd dat airco en klimaat onlosmakelijk met elkaar verbonden werden, ontstond er behoefte aan professionele alleskunners.

Koelplan werd opgericht met het streven klanten op een professionele, doordachte en eigentijdse manier van dienst te zijn op het gebied van airconditioning en warmtepomp techniek. Dankzij een enthousiaste aanpak, uitstekende producten en een hoog serviceniveau, is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 7 vestigingen verspreid over Nederland.

Met de vestigingsplaatsen: Den Bosch, Echt-Susteren, Hengelo, Hoogeveen, Soesterberg, Zaandam en Zoetermeer is Koelplan landelijk verspreid en altijd dicht bij haar klanten actief.

Koelplan ontwerpt en bouwt airconditioning en warmtepompinstallaties voor de meest uiteenlopende toepassingen, van kantoren tot ziekenhuizen, van winkelketens tot woonhuizen en van grote bedrijfspanden tot horecagelegenheden. Kortom, je ziet Koelplan overal. Koelplan biedt u 10 garanties.

Koelplan hanteert de leveringsvoorwaarden van de NVKL: NVKL leveringsvoorwaarden consumenten en NVKL zakelijke leveringsvoorwaarden alsmede de Koelplan inkoopvoorwaarden versie 2017.1.


Advertentie