Opple

OPPLE – Uw LED Partner

OPPLE Lighting levert betaalbare LED-verlichting van goede kwaliteit, direct vanuit onze Europese voorraad. We werken samen met professionele en erkende distributiepartners, zodat we onze Opple-producten op de meest efficiënte manier aan u kunnen leveren.

OPPLE is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in verlichting en behoort als beursgenoteerd bedrijf tot de top 10 toonaangevende lichtmerken in de wereld. We opereren in meer dan 70 landen en ons personeel biedt u ter plaatse een vriendelijke en professionele service. Wereldwijd zijn meer dan 6.000 enthousiaste medewerkers elke dag actief in lokale verkoopkantoren en op de campus in China. Zowel onze productiefaciliteiten als onze R&D-laboratoria hebben ISO- en TUV-certificering. Er zijn wereldwijd zo’n 4.000 OPPLE-winkels en meer dan 40.000 verkooppunten.

Graag ondersteunen wij u met onze producten en service, zodat u succesvol kunt zijn met Opple. We houden het eenvoudig, schakelen snel en doen wat we beloven. Het Opple team maakt het mogelijk.

We go the extra mile for the love of lighting and the passion to serve you.

zie ook: www.opple.com

Advertentie