Inschrijven

De 16e Arctic Challenge Tour 2018 vindt plaats op 13 januari tot 21 januari. Tijdens de tour zijn er 7 overnachtingen gepland waarvan 7 nachten in een eerste klas accommodatie met mogelijkheid tot spectaculaire buiten activiteiten (met natuurlijk o.a. bezoek aan de Lofoten, een Snowscooter safari, lunch tijdens de activiteiten) die allemaal bij de prijs in zitten. Hoe moet je je registreren? Dat is bij ons gemakkelijk en online. Zie ook het online registratieformulier 2018

*bijkomende kosten voor eenpersoonskamer voor 6 overnachtingen zijn € 500,00 per persoon. (exc. btw)

Wil jij samen met jouw teamgenoot graag mee doen aan de Arctic Challenge Tour 2018?

Registreer dan hier!

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Arctic Challenge Tour georganiseerd door JJ Concepts BV. Door zich te registreren voor het genoemde evenement, verklaart u volledig vertrouwd te zijn en in te stemmen met de inhoud van dit reglement.

Kosten van deelname voor 2018 zijn € 4995,00 per team.(excl. btw) (toeslag voor een eenpersoonskamer voor 7 overnachtingen zijn € 500,00 pp excl. btw) € 2.500,00 (excl. btw) moet worden betaald bij de inschrijving. De resterende € 2495,00 (excl. btw) moet betaald worden voor 1 oktober 2017.

Inschrijvingen na 1 oktober dienen het totaal bedrag gelijk te voldoen.

Het team wordt alleen definitief geplaatst op de lijst van deelnemers wanneer de eerste betaling van € 2.500,00 (excl. btw) is bijgeschreven op onze bankrekening. Zolang dit niet is betaald, is een team niet gerechtigd deel te nemen, maar het volledige inschrijfgeld is nog steeds te wijten. Als de eerste betaling is betaald, maar de tweede tranche van € 2495,00  (excl. btw) niet op tijd is betaald, is het team ook niet gerechtigd deel te nemen, ondanks dat het volledige inschrijfgeld nog verschuldigd is en kunnen eerdere termijnen niet worden terugbetaald.

Onze bankgegevens: SNS bank - bankrekeningnummer:

NL24 SNSB 0908 1037 35 t.n.v. JJ Concepts BV te Bentelo met de vermelding van teamnaam, deelnemers en/of rekeningnummer (alleen voor bedrijven).

Vul het formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in.

Zie ook onze voorwaarden.

Stap 1

Team informatie

Stap 2

Hoofdbestuurder

Stap 3

Bijrijder

Stap 4

Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Advertentie